THE MEDIA HUNT

Win INR 5000 Amazon Pay Balance | Amazon Quiz

Win Rs. 5000 pay balance Amazon

Quiz Answers, Today’s Amazon Quiz Answers, Amazon Today’s Quiz Answers, Amazon Quiz Time, Amazon Daily Quiz Time, Amazon Today Quiz Time Answers, Amazon Today Quiz Answers, Today Amazon Quiz.

Amazon quiz today, amazon today quiz answers , amazon quiz contest today answer, today’s Amazon quiz answers, amazon daily quiz, amazon quiz time answer today, quiz time morning with amazon, amazon morning quiz, today amazon quiz contest answers, quiz time morning with amazon, Amazon Quiz Answers Win, Win INR 5000 Amazon Pay Balance Amazon Quiz, Amazon Quiz Answers Win: –

Hello Friends Today I Am Going To Share With You Amazon Quiz INR 5000 Amazon Pay Balance Answers Today For Winning exciting prizes . Amazon Quiz Always Gives A Chance To His App Users To Win prizes. – Enjoy

This Amazon Daily Quiz Time Contest Is App Only & Amazon Quiz Question & Answer Start At 8 AM & Close At 12 PM.

Friends, We Will Provide Answers. If You Want To Amazon Quiz Answers Fast. Please visit our Website every day once the quiz contest starts (at 8 AM) to get all the correct Amazon Quiz Answers.

Hello Guys. We are here uploading All The Amazon Quiz Answers. You Can Win Daily Prizes with Amazon Quiz. It Takes Only 5 Questions & You Can Win Prizes worth Rs.1 Lac & mobile phones. Amazon Updates Quizzes Daily with New Questions & New Answers. Keep Visiting For More Updates & Amazon Quizzes.

How To Participate In Amazon Quiz and Win INR 5000 Amazon Pay Balance –

  • Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.
  • Open & Sign In To The Amazon App.
  • Go To Home Page & Scroll Down Then You Will See  “Amazon Quiz INR 5000 Amazon Pay Balance”  Banner, Tap On It.
  • Now Just Tap On Start Tab To Play The Quiz.

Amazon INR 5000 Amazon Pay Balance Quiz Answers | 30th December

Question 1 – Name the founder of ISRO whose 100th birthday was celebrated this year.

Answer – Vikram Sarabhai

Question 2 – The Vijay Hazare Trophy, also known as the Ranji One-Day Trophy is a List A cricket tournament in India. Which team won the this trophy in 2019-20 defeating Tamil Nadu in the finals?

Answer – Karnataka

Question 3 – Name the renowned naturalist who has been conferred with the Indira Gandhi Prize for Peace, Disarmament and Development 2019.

Answer – David Attenborough

Question 4 – Which of these food items is named after the same vessel in which it is cooked?

Answer – Kadai Chicken

Question 5 – How do we better know the duo Vivian Fernandes and Naved Shaikh, who have served as inspirations for a popular 2019 movie?

Answer – Divine and Naezy

Amazon INR 5000 Amazon Pay Balance Quiz Answers | 16th December

Question 1 – In ‘Friends’ which of these couples adopt the twins Jack and Erica? (Hint: This happens in the final season of the show).

Answers  – Chandler and Monica

Question 2 – Shivaji Rao Gaekwad is the real name of which legendary actor born on 12th December 1950?

Answers  – Rajanikanth

Question 3 – Which country hosted the 2019 edition of the South Asian Games?

Answers  – Nepal

Question 4 – Which of these is the sequel of the movie Wonder Woman starring Gal Gadot?

Answers  – Wonder Woman 1984

Question 5 – Which of these records was set by the 2019 Nobel Prize in Chemistry recipient John Goodenough?

Answers – Oldest Nobel winner

Also Play – Amazon Joy Of Giving Quiz Answers

Amazon INR 5000 Amazon Pay Balance Quiz Answers | 2nd December

Question 1 -Black Friday, associated with the start of the Christmas shopping season, is observed on the day after which holiday in the USA?

Answer – Thanksgiving

Question 2 –  ‘Finding the gaps’ is a part memoir, part self help book written by which personality known for his accurate decision making?

Answer  – Simon Taufel

Question 3 – National Milk Day observed on 26th November every year, is observed on the birthday of which famous Indian?

Answer – Dr. Vaghese Kurien

Question 4 – Which famous cricketer’s twitter handle has his name along with the words 100mph?

Answer  – Shohaib Akhtar

Question 5 – Kitten, Pumps, Cone, Sling Back and Platform are types of what?

Answers – Heels

Amazon INR 5000 Amazon Pay Balance Quiz Answers | 21th November

Question 1 – In which country would you find Uluru or Ayers Rock, a large sandstone rock formation surrounded by springs, waterholes, rock caves and ancient paintings?

Answer – Australia

Question 2 –  In 2019, which movie released in India grossed over INR 100 crore in its first 2 days of release?

Answer  – Avengers : End Game

Question 3 – Which date recently marked the 101st anniversary of end of the first World War?

Answer – 11th November 2019

Question 4 – Every bowler wants to see the bails/stumps flying through the air after the ball has been delivered. What happens when the ball hits the stump directly from the bowler?

Answer  – Bowled

Question 5 – What is the currency of Sweden?

Answers – Krona

 

More Details Of  Amazon Quiz  INR 5000 Amazon Pay Balance :

  1. This Contest Will Commence On Daily From 08:00:01 A.M. (IST) To 12:00:00 P.M. (IST) (“Contest Period”)
  2. In Order To Be Eligible For The Contest, During The Contest Period, You Must Sign-In To Or Sign-Up From An Account On The Amazon.In-App (“Amazon.In-App”).
  3. Once You Have Signed-In To The Amazon. In-App, You Can Participate By Navigating To The Page Where 5 (Five) Questions Will Be Posted During The Entire Contest Period.
  4. Thereafter, If You Answer All The Quiz Questions Correctly, You Will Be Entitled To A Lucky Draw Which Will Be Carried Out Amongst Participants Who Have Answered That Particular Question Correctly.
  5. The Draw Of Lots Will Be Carried Out During The Contest Period For The Questions And A Total Of 1 Participant Will Be Selected As Winners By A Random Draw Of Lots.
  6. The Declared Winner(S) Will Be Eligible For Winning” INR 5000 Amazon Pay Balance ” (Hereinafter Referred To As “Prize(S)”).
  7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Add comment

seventeen − thirteen =

Recent Comments